banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

Mardin İlçe Müftüleri Toplantısı yapıldı

Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun Başkanlığı’nda yapılan İlçe Müftüleri Toplantısı’na Mardin’e bağlı 10 ilçenin müftüleri katıldı.

 

Toplantıda her ilçe müftüsü yaptığı faaliyet ve sürdürdüğü çalışmalar ve yapmayı planladığı faaliyetler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Yaklaşık iki saat süren toplantının sonunda İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, toplantının çok verimli geçtiğini belirterek tespit edilen bazı eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar yapılacağını kaydetti.

 

Daha sonra Dargeçit ilçesinde yapımı tamamlanan ve inşaatı devam eden Kur’an kurslarını ziyaret eden İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, burada görev yapan personelden bilgi aldı.

 

Dargeçit’te tamamlanan 100 kişilik Merkez Suffe Yatılı Kur’an Kursu ve yapımı devam eden Bağözü Mahallesi Konaklı Kur’an kurslarının Dargeçit’te büyük bir açığı kapatacağını ifade eden Müftü Coşkun, “Bu Kursların inşasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.