banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Mardin-Diyarbakır karayolunda kaza:1 ölü, 5 yaralı

 Mardin-Diyarbakır kara yolunun Mazıdağı üç yolu mevkiinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Mardin'in Mazıdağı ilçesinden Diyarbakır'a gitmekte olan 21 FR 266 plakalı otomobil, saat 16.30 sularında Mazıdağı üç yolu  kavşağına  girerken,  karşı  yönden gelen 53 DY 678 plakalı otomobil ile çarpıştı.


Yaşanan kaza sonucu Mehmet Tayar isimli vatandaş hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Yaralıların bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi.


Yararlılar, olay yerine intikal eden ambulanslarla  Mardin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayatını kaybeden Mehmet Tayar’ın cenazesi ise, otopsi için Mazıdağı İlçe Hastanesine götürüldü.


Polis kaza ile ilgili inceleme yaptıktan sonra  soruşturma başlattı.   (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.