banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Mardin BİK'ten örnek uygulama

Basın İlan Kurumu (BİK) Mardin Şubesi tarafından yürütülen sosyal sorumluluk çalışmaları devam ediyor. Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini ifade eden BİK Mardin Şube Müdürü Günbegi, Mardin’de Basın ormanın yanı sıra çevreye duyarlılık anlamında yerel gazetelerimizle beraber atık geri dönüşüm çalışmaları yaptıklarını ifade etti.

Projelerle amaçlarının kağıt ve poşet atıkların geri dönüşümünün sağlanması ve insanlarda bu bilinçlenmeyi sağlamak istediklerini söyleyen BİK Müdürü Günbegi, “Çevre ve insan sağlığı bakımından yasal ve modern en iyi uygulama süreçlerini atıkların tekrar doğaya kazandırmaktır. MNG kargo ve Çevsen firması ile yaptığımız işbirliği sayesinde bugüne kadar 50 koli kargo poşeti ve 750 KG atık kağıdı geri dönüşüm projesi uygulaması çerçevesinde bu firmalara teslim ettik. Bu projeleri ilimizde bulunan 13 yerel gazete ile birlikte Çevre ve insan sağlığına uygun bir şekilde geliştirerek diğer insanlarda da aynı bilinci oluşturma çabası içindeyiz. Bu tür çalışmaların ülkemize doğurduğu ekonomik yük açısından da ele alarak farkındalık yaratmak istedik. Toplumsal çevre bilincinin yükseltilmesine katkıda bulunmak istedik. Mardin’de Atık yönetimi projeleri için teşvik edici çalışmalarında BİK ve yerel basın olarak desteklerimiz her zaman devam edecektir. Bu tür faaliyetleri yürüten kurum ve kuruluşların her zaman yanında olduğumuzu belirtirken MNG kargo ve Çevsan firmasına teşekkür ediyorum” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.