banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Malatya'da kaçakçılık operasyonu: 21 gözaltı

Malatya’da jandarma ekipleri tarafından yapılan yol kontrolleri sırasında  21 kilogram 946 gram kubar esrar maddesi ile 16 kilogram 94 gram toz esrar ve  4 bin 770 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği ifade edildi. Ele geçirilen esrar ve kaçak sigaralarla ilgili 10 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet ekipleri tarafından yapılan 3 farklı çalışmada ise, 34 kg 258 gram uyuşturucu esrar maddesi,590 adet uyarıcı nitelikli Ecstasy hap ele geçirildiği, uyuşturucu maddeler ile ilgili olarak toplam 11 şüpheli şahsın gözaltına alındığı belirtildi.  

İki ayrı operasyonda  da yakalanan toplam 21 şüpheliden 4’ü adli kontrol hükümleri uygulanmak üzere serbest kalırken, 11 şüpheli  ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı, 6 şüphelinin ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği ifade edildi. (Muhammed Ali Batı/ İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.