banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Makam Aracını Çocuklara Tahsis Etti

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Eyüpnebi Mahalle Gezisi sırasında kendisini bir an olsun yalnız bırakmayan çocuklara ilginç bir jest yaptı.

     63 DR 111 Plakalı makam aracını çocuklara tahsis eden ve arkalarından el sallayan Belediye Başkanı Fakıbaba, gezi boyunca kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklara araçta taşıdığı şekerlerden dağıttı.

    İl dışında bulunmadığı dönemlerde her Pazar gününü Eyyübiye Bölgesi’ne ayıran Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın bu haftaki durağı Eyüpnebi Mahallesiydi.

    Mahalle Muhtarı Ahmet Zamur ve mahalle sakinleriyle birlikte belediyecilik hizmetlerini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fakıbaba’ya mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.

   Sokak sokak, kapı kapı dolaşılan Eyüpnebi Mahallesi’nde mahalle sakinlerini dinleyen Belediye Başkanı Fakıbaba, güneşin tadını çıkaran vatandaşlarla yerde bağdaş kurup dakikalarca sohbet etmeyi ihmal etmedi.

    Gezi boyunca kendisini bir an olsun yalnız bırakmayan çocuklara ise ilginç bir jest yapan Başkan Fakıbaba, makam şoförü Abdullah Aslan’a talimat vererek, çocuklara araçla tur atmalarını söyledi.

   Başkan Fakıbaba’nın talimatı üzerine büyük bir heyecan içersinde 63 DR 111 plakalı makam aracına binen çocukların duydukları mutlulukları gözlerinden okundu. Araçta gezdikleri sırada aşırı derecede heyecanlandıklarını ifade eden çocuklar oldukça güzel vakit geçirdiklerini söylediler.

   Makam aracının konforlu ve bir o kadar güzel bulduklarını aktaran çocuklar ileri de belediye başkanı olmak istediklerini dile getirdiler.

   Belediye birim amirleriyle birlikte hemeh hemen her Pazar gününü Eyyübiye Bölgesine ayırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Fakıbaba, “Eyyübiye Bölgesi’nde belediyemizin ciddi çalışmaları var. Özellikle kilitli parke çalışmalarımız devam ediyor. Halkın %95’i belediyemizin çalışmalarından memnun. Bu rakam bizleri tabii ki mutlu ediyor. Amacımız çamuru, çukuru olmayan, yapılmayı bekleyen tüm parkları tamamlanmış bir kent oluşturmaktır. Bu hedefte emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.