banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Mahmut Kaçar: 28 Şubat ruhunu yeniden diriltmek istiyorlar

Şanlıurfa'nın Bozova Bozova ilçesindeki Hacılar Ortaokulunda gerçekleştirildiği öne sürülen "kapanma partisi" iddialarına ilişkin Milli eğitim müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmaya Eğitim Bir sen'den sonra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar'da sert tepki gösterdi. Kaçar, "28 Şubat ruhunu yeniden diriltmek isteyen CHP milletvekilleri ile, bu durumdan kendine vazife çıkaran bazı bürokratlar, 2018 Türkiye'sinde buna asla izin vermeyeceğimizi bilmelidirler" dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşaımla açılan soruşturmaya tepki gösteren Mahmut Kaçar şunları söyledi: "Bozova ilçemizdeki bir okulda kız öğrencilerimizin başörtüsü üzerinden 28 Şubat ruhunu yeniden diriltmek isteyen CHP milletvekilleri ile, bu durumdan kendine vazife çıkaran bazı bürokratlar, 2018 Türkiye'sinde buna asla izin vermeyeceğimizi bilmelidirler."

Bilidiği gibi Şanlıurfa  Bozova ilçesindeki Hacılar Ortaokulunda küçük yaştaki kız öğrencilerin başörtüsü takmaları ve yüzlerine maske geçirmeleri ile ilgili sosyal medyada bazı fotoğraflar yayımlandı. Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıklamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.