banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Mahmut Atçı farkla kazandı

 Sağlık-Sen Şanlıurfa Şubesinin 4.Olagan genel kurul kongresi Dedeman oteli konferans salonunda gerçekleştirildi.150 delegenin oy kullandığı kongrede Mahmut Atçı 116 Abdülkadir Yabir ise 25 oy aldı.Mahmut Atçı yeniden Başkanlığa seçildi.
Sağlık-Sen Şanlıurfa Şubesinin 4.olagan genel kurul kongresine Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Kaçar, Sağlık Bakanlığı İletişim Daire Başkanı Osman Güzelgöz, Dt. Yahya Kablama, Memur-Sen Genel Eğitim ve Dış ilişkiler Sekreteri Ahmet Kaytan, Gaziantep Sağlık- Sen şube Başkanı M.Ali Arayıcı, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av.Ahmet Düşünür ve yöneticileri,Tabipler odası Başkanı Prof.Dr.Şahin Aksoy, Yol İş Şube Başkanı, SES Şanlıurfa Şube Başkanı,Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz, Memur-Sen Şanlıurfa Şube Başkanları ile Sağlık çalışanları katıldı.               

ÖMER ASLAN / Dedeman Oteli Konferans salonunda gerçekleştirilen kongrede iki aday seçimi kazanmak için yarıştılar.Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Atçı yaptığı konuşmada 2007-2010 yılları arasında görevde bulunduğu süre zarfını değerlendirdi.Atçı konuşmasında şunlara değindi  Düzenli olarak yılda en az iki defa tüm ilçeler, ilçelere bağlı köy sağlık ocakları, sağlık evleri ve il merkezindeki işyerleri ve bağlı köy sağlık ocakları ziyaret edilip üyelik çalışmaları yaptık, ilçe teşkilatıyla toplantılar düzenlenmiş olup; oluşan sorunların giderilmesi ile ilğili görüş alışverişinde bulunduk.Yönetim kurulumuz haftalık toplantılarını düzenli olarak yapıyordu, yönetim kurulu üyelerimiz haftada bir gün olan yasal izinlerini sendikal faaliyetlerde kullanıyorlardı.Sağlık-Sen Şanlıurfa Şubesi tarafından İl genelinde ve ilçelerde teşkilatlarını kurmuş, işyeri temsilcileri demokratik bir şekilde yapılan seçimlerle seçmiştir.Sağlık-Sen Şanlıurfa şubesi Türkiyeye örnek olabilecek seviyeye gelmiş olup, 15 Mayıs 2007 sayımlarında 1265 olan üye sayımızı 15 Mayıs 2010 sayımlarında ise 2812 üyeye ulaştırdık.

Bir diğer Başkan adayı ise Abdülkadir Yabir şöyle konuştu; Bugün Türkiye çok büyük bir değişim sürecini yaşıyor.Bu değişim sürecini doğru okuyamayanlar halkımızın ortak paydalarında buluşamayanlar, bulunduğu konumları kaybetmek zorunda kalıyorlar.STKlarda Türkiyenin bu hızlı değişim sürecine göre kendilerini sürekli olarak yenilemek zorundadırlar.Halktan gelen değişim taleplerini bir kurumun olsun ama benim olsun anlayışı artık geçerliliğini yitirmiştir. dedi.

Mahmut Atçının yeni yönetim kurulu listesi şu şekilde;
Yönetim Kurulu Asil

Mahmut Atçı, Zeki Ademoğlu, Ömer Beyaztaş, Deniz Bayhan, Ferhat Sarı, Adnan Şeker, Faruk Günak,
Yönetim Kurulu Yedek
Emine Maraş, İbrahim Demir, Bilal Doplan, Mehmet Rışvanlı,Mustafa Apaydın, Mustafa Göktaş, Ahmet Cafer
Denetleme Kurulu Asil
Selda Cikay, Nazif Pakır, Hamdi Cerit, İsmail Fidan, M.Ali Akay
Denetleme Kurulu Yedek
Mehmet Dikme, Zeki Vilgenoğlu, Hamit Hacanlı, Ait Kışlar, Orhan bakır
Disiplin Kurulu Asil
Enver Öztürk, Ö.Faruk Özdemir, Halil Arslan, M.Şerif Turgut, İsa Aktaş
Denetleme Kurulu Yedek
Abdullah Alpay, İsa Sambur,Şükrü Alkan, Muharrem Öncül, Mustafa Satan
Üst Kurul Delegeleri
Mahmut Atçı, Zeki Ademoğlu, Ömer Beyaztaş, Deniz Bayhan, Hasan Dolap, Halil Badem

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.