banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Mahalle Gezilerini Sürdürüyor

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, halkın yerel yönetimlere katılımlarını sağlamak, mahalle sorunlarını yerinde görmek ve çözüm üretmek amacıyla günlük programında sürekli yer verdiği mahalle gezilerine devam ediyor.

     Haftanın her günü, sabah saatlerinde belirli bir program dâhilinde belirlenen mahalleleri, başkan yardımcıları ve birim amirleriyle birlikte gezen Belediye Başkanı Fakıbaba, gezdiği mahallelerin sorunlarını yerinde görerek, anında çözüm üretilmesini sağlıyor.

     Önce Yeşildirek Mahallesi'ni ardından Mance ve Dedeosman Mahallelerini gezen Belediye Başkanı Fakıbaba'ya gezi sırasında Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan, Zabıta Müdürü M. Burak Küçük, Park ve Bahçeler Müdürü İmam Katı, Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürü Mustafa Demir, Temizlik İşleri Müdür Yardımcısı Ekrem Temizbaş ve diğer birim sorumluları eşlik etti.

     Geziler sırasında halkın sorunlarını dinleyen Başkan Fakıbaba, mahallede tespit edilen olumsuzlukların giderilmesi hususunda ise ilgili birimlere talimat veriyor.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.