banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik Yayladağıspor Rasmus Hoejlund

Mahalle bir birine girdi: 4 Yaralı 10 Gözaltı VİDEO

Olay gece 00.30 sularında Eyyübiye Mahallesi Tepe sokakta meydana geldi. İddiaya göre iki kişinin kavgasına ailelerde karışınca ortalık savaş alanına döndü.
Sebebi bilinmeyen çıkan kavgada yaklaşık 100 mahalle sakini Taşlı, sopalı, silah ve bıçaklı kavgaya tutuştu çıkan kavgada 2’si silahla ‘si bıçakla olmak üzere 4 kişi ağır yaralanırken Çok sayıda hafif yaralının yanı sıra yaklaşık 10 kişi gözaltına alındı. Kavganın büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibinin yanı sıra çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri mahalle sakinlerini ayırmakta güçlük çekerken grupları ikiye ayırdı.
Öte yanda muhtarında karıştığı iddia edilen kavgada bir kişi polisten kaçmak için evin çatısından başka bir evin çatısına kaçmak isterken aşağı düştü, yere düşen şahıs bacağını kırdı. Güçlükle polis ekipleri ve sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırılan şahsın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Ayrıca Güvenlik güçleri mahallenin giriş çıkışını kapatırken olaya karışan ve kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı
Kaynak:Urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.