banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

MAĞARANIN ŞAMPİYONLARINDAN GENÇLİK SPOR BAKANI'NA ZİYARET

Gerçekleştirilen ziyarete Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığı Madde Bağımlılarla Mücadele Komisyon Başkan Yardımcısı Yavuz Kara, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Murat Önen ve başarılı sporcular katıldı.

Hayatlarında ilk kez uçağa binerek seyahat eden sporcular Türkiye Büyük Millet Meclisine gelerek Bakan Bak ile sohbet etti.

BAKAN BAK, “MAĞARANIZA GELECEĞİM”

Mağarada yaptıkları çalışmalarla yarışmalara katılarak şampiyon olan sporcuları tebrik eden Bakan Bak, sporculara Şanlıurfa’ya gelerek çalışma yaptıkları mağarada gösterilerini izleyeceğini söyledi.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesinde yer alan Topdağı mahallesinde mağaralar madde bağımlıların merkezi haline gelirken gençleri maddeden ve uyuşturucudan uzak tutmak için kollarını sıvayan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüyle KA-DER Derneği mağaraların temizlenerek spor salonuna dönüştürülmesini sağladı.

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığı Madde Bağımlılarla Mücadele Komisyon Başkan Yardımcısı Yavuz Karayla gençleri spora teşvik etmeye yönelik birçok çalışmaya imza attıklarını söyleyen Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, dokunamadıkları her bir gençten mesul olduklarını vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.