banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Maden ocağında kamyonun altında kalan işçi öldü

 Genç ilçesine bağlı Servi köyünde bulunan demir madeni ocağında meydana gelen kazada bir işçi yaşamını yitirirken bir işçi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Servi köyünde bulunan demir ocağı madeninde çalışan kamyonlardan birinde meydana gelen arızayı gidermek için kamyonun altına giren işçiler Ahmet İnan (34) ve Salih Ayyıldız (39), araç şoförünün aracı çalıştırıp hareket ettirmesiyle araç altında kaldılar.

Kamyonun altında kalan işçilerden Ahmet İnan olay yerinde yaşamını yitirirken Salih Ayyıldız ise ağır yaralandı.

Arkadaşları tarafından kamyonun altından çıkarılan İnan ve Ayyıldız, 112 acil ambulanslarla Genç Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Durumu ağır olan Salih Ayyıldız burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesine sevk edilirken vefat eden Ahmet İnan'ın cenazesi Genç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden Ahmet İnan’ın Şanlıurfa Viranşehir nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

Ağır yaralanarak tedavi altına alınan Salih Ayyıldız’ın ise Diyarbakır’ın Silvan İlçesi nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenildi.   (Nihat Kanat - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.