banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Madde bağımlıların mekanı olan metruk bina yıkıldı

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri’ne bağlı ekip, Hacivat Mahallesi’nde madde bağımlılarının mesken olarak kullandığı metruk binayı yıktı.

Çocukları ve gençleri madde bağımlılığından uzak tutmak için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Belediye olarak görevimiz yalnızca klasik hizmetleri vermek değil. Sosyal hayata destek olarak, çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak da bizim görevimiz. Yıldırım’da 0- 24 yaş aralığında 250 bin gencimiz yaşıyor. Biz bu genç nüfusun geleceğe yetişmiş ve sağlıklı bireyler olarak ulaşmaları için elimizden geleni yapmalıyız.”dedi.


Kaçak yapılara karşı mücadele edeceklerini ifade eden Edebali, “Yıldırım maalesef aşırı göç nedeniyle çarpık ve kaçak yapılaşma sorunuyla karşı karşıya kaldı. Bu yapılaşmanın da madde bağımlılığına ortam sağlamak gibi bazı olumsuz sonuçları oldu.” diye konuştu.


Edebali, “Eğer daha iyi bir Yıldırım istiyorsak ve bunu kalıcı kılmak istiyorsak bunun yolu kuşkusuz gençlerimizden geçiyor. Biz ne kadar sağlıklı, kültürlü ve iyi yetişmiş bir nesil oluşturabilirsek Yıldırım da o kadar iyi noktalara gelir” ifadelerini kullandı. (Zeki Aras-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.