banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Lise öğrencisi 3 gündür kayıp

Kızıltepe Atatürk Mahallesi'nde ikamet eden 16 yaşındaki lise öğrencisi Abdüsselam Özgün, 3 gün önce okula gitmek için çıktığı evine bir daha dönmedi.

 

Çocuğunun hayatından endişe ettiğini söyleyen Baba İbrahim Özgün, “Oğlum Kızıltepe İpekyolu Anadolu Lisesi 1. sınıfında okuyor. Pazartesi Sabahı okula gitti. Eve dönmedi. Sorduk soruşturduk. Saat 13.30'da bir arkadaşıyla okuldan ayrılmış bir internet kafeye gittiklerini öğrendik. Yaklaşık bir saat internet kafede arkadaşıyla beraber kalmış daha sonra arkadaşına eve gideceğini söylemiş ama 3 gündür oğlum eve gelmedi." dedi.

 

Emniyete haber verdik ve aramadıkları yer kalmadığını ifade eden Baba Özgün, "Her köşe bucağı aradık ama bulamadık, hayatından endişe ediyoruz. Böyle bir olayı Allah kimsenin başına getirmesin. Onu görenlerin insanlık adına bizlere haber vermelerini rica ediyoruz. Bu konuda herkesin hassasiyet göstermesi lazım. Bugün benim çocuğum kayboldu yarın başkası kaybolabilir. Onun için herkesten hassasiyet bekliyorum. Oğlumu bulanların ya da bir yerde görenlerin 0535 881 0369 numaralı telefonu aramalarını rica ediyorum.” diye konuştu.

 

Son olarak, çocuğuna seslenen acılı baba, “Canım oğlum seni çok merak ediyoruz sen gelmezsen biz ölüyüz eğer gelirsen bize, bana ve annene hayat vereceksin çünkü sen bizim hayatımızsın sende herhangi bir endişe olmasın seni çok seviyoruz. Evine gel lütfen” dedi.  (Mehmet Aslan - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.