banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye

Lise öğrencilerine ''şaraplı tur'' skandalı

Lise öğrencilerine ''şaraplı tur'' skandalı

Adana'daki bir anadolu lisesinin önümüzdeki günlerde Kapadokya'ya düzenleyeceği geziyi duyuran afişte öğrencilere "şarap ikramı ve diskoda sınırsız eğlence" ikramı da yapılacağına yer verildi. Veliler ayaklandı.

 

Adana'daki bir anadolu lisesinde okul yönetimi tarafından duyuru panolarına asılan ilanda, 22-23 Ocak'ta düzenlenecek Kapadokya turunda “şarap ikramı ve diskoda sınırsız eğlence” ifadelerinin yer almasına veliler büyük tepki gösterdi.

Adana'da lise öğrencilerine, içerisinde “şarap ikramı ve diskoda sınırsız eğlencenin” bulunduğu Kayseri, Erciyes ve Kapadokya turu düzenlendiği ortaya çıktı.

Okul yönetimi tarafından duyuru panolarına asılan ilanda 22-23 Ocak tarihlerinde Kayseri, Erciyes ve Kapadokya turu düzenleneceği duyuruldu. İlanda her bir öğrenciden 160 TL istenen tur programı kapsamında, öğrencilere “şarap ikramı ve diskoda sınırsız eğlence” sağlanacağı belirtiliyor.

AİLELER TEPKİLİ: İPTAL EDİLMELİ
Lise birinci sınıf öğrencilerinin katılacağı gezi programında bulunan, “otelde sınırsız eğlence ve disko keyfi” ile “ürettiği şarapları ile ünlü bir şarap fabrikasının satış reyonunun gezilmesi” detayları, okulda öğrenim gören öğrenci ailelerin tepkisine sebep oldu.

KAYNAK: AKİT

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.