banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Lise Öğrencilerinden Vefa Örneği
Öğrenciler, huzurevindeki büyüklerini gördüklerinde çok duygulandılar. Bizleri dünyaya getiren, büyüten annelerimiz, babalarımız belli bir yaştan sonra bizlerin sevgisine, saygısına ihtiyacı vardır. Onlardan hiçbir zaman ayrılmamamız gerekir. Belki burada kalan yaşlılarımız farklı sebeplerden dolayı buradalar. Ne olursa olsun hiçbir evlat kendisini büyüten, bütün ihtiyaçlarını gideren annesini ve babasını yalnız bırakmamalıdır. Burada güzel imkânlar sunulmuş ama ev ortamının, aile ortamının yeri tutması mümkün değildir. Dolayısıyla özellikle böyle ortamlara sık sık ziyaret etmemiz gerektiğini düşünüyoruz, dediler.

Hacı Sabiha Özlek Lisesi Müdürü Muzaffer Avur ise , “Çocuklarımıza saygıyı ve sevgiyi aşılamanın en güzel yöntemi davranışlara yansıtarak uygulamayla onlara göstermek ve yaşatmaktır.Bugün öğretmen arkadaşlarımızla ve öğrencilerimizle birlikte değerli büyüklerimizi ziyaret etmemizdeki gaye ,onları unutmadığımızı belirtmekti,bir nebze de olsa onlara moral vermemiz, toplumla iç içe ve toplumun gerçeklerini bilerek ayakları üstüne basabilen bir gençlik oluşturmak içindi.Okul olarak sosyal sorumluluk çerçevesi içinde hazırladığımız bu tür  aktivitelere benzer çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Okulun yaptığı ziyarete Okul Müdürü Muzaffer Avur, Öğretmen Ahmet Dilek ve Dilek Parlak’ın yanında birçok öğrenci katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.