banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Likoğlu'ndan Kadınlar Günü Mesajı


Bizler, huzur ve güven dolu bir gelecek inşa etmek için canla başla çalışıyoruz. Kötülüğe karşı verdiğimiz ezeli mücadelede biliyoruz ki; iyiliğin, kötülüğe galip geleceği bir dünya inşa etmek; bugünlerden yüreklere serpilen sevgi tohumlarının kök salmasıyla mümkün olacaktır. Ve yine inanıyoruz ki karanlığın yerini aydınlığın, nifak zerrelerinin yerini huzur ikliminin alması; korkunun yerini sevginin almasıyla mümkün olacaktır. Toplum olarak sevginize ziyadesiyle ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde; inanıyoruz ki sevginiz, her türlü kötülüğe galip gelecektir.

Çocuklarımızın Vatana, Millete Hayırlı evlatlar olarak yetişmesinde çok büyük rol oynayan, Toplumun Yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru ve toplumun temel taşı olan kadınlarımız ve annelerimiz daima özverinin, sevginin kaynağı olmuştur.

Millet ve Devlet yapımızın odağında yer alan tüm zor şartlarda fedakârlıklarını esirgemeyen kadınlarımızın hayatın her alanında çalışmalarıyla elde ettiği başarılar her geçen gün artmaktadır.

Ülkemizde ve Şanlıurfa’mızda kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kurtuluş Savaşında vatanımızın bağımsızlığı için erkeğiyle cepheden cepheye koşan cefakar, vefakar analarımızın torunları olan Şanlıurfa’lı kadınlarımızın bu onurlu gününü en içten dileklerimle kutlar, sağlık, başarı ve huzurlu günler dilerim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.