banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Lice'de 780 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Diyarbakır’ın Lice ilçesi Karahasan mahallesinde farklı adreslere yapılan baskınlarda, 780 kilogram uyuşturucu maddesi ile 5 adet av tüfeği ele geçirildiği bildirildi. Olayla ilgisi olduğu belirtilen şüpheli 4 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldığı kaydedildi.

Konuyla ilgili Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada; “Lice ilçesin Karahasan mahallesinde kaçakçılık ve uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında adli arama faaliyeti icra edilmiştir. Şüphelilere ait ev ve eklentilerinde icra edilen aramada; yaklaşık 15 kilogram amonyum nitrat, 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 780 kilogram uyuşturucu madde 20 kilogram kenevir tohumu ele geçirilmiştir.” denildi.

Açıklamanın devamında, yapılan aramada ele geçirilen malzemelere el konulduğu ve olayla ilgili 5 kişi hakkında adli işlem başlatıldığı, kimlikleri tespit edilen 4 kişinin ise yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Olay ile ilgili inceleme devam ediyor.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.