banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Lice HDP İlçe Yöneticisi kalp krizinden öldü

 

PKK’ya yakın medya organları tarafından ortaya atılan haberlerde,  Sur yürüyüşüne yapılan müdahale sonucu gazdan etkilendiği için öldüğü ileri sürülen Lice HDP İlçe Yöneticisi Muhsin Maltaş’ın, ailesiyle birlikte Diyarbakır’dan Lice’ye giderken yolda kalp krizi geçirdiği ve kaldırıldığı hastanede öldüğü ortaya çıktı.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada azı internet sitelerinde Sur yürüyüşüne yapılan müdahale sonucu gazdan etkilenen Lice HDP İlçe Yöneticisi Muhsin Maltaş’ın yaşamını yitirdiği şeklinde paylaşımlar yapıldığının tespit edildiği belirtilerek şu ifadlere yer verildi:

“Söz konusu iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Adı geçen Muhsin Maltaş isimli şahıs, 02.03.2016 günü gelininin rahatsızlığı nedeniyle eşi ve geliniyle beraber Diyarbakır il merkezine gelmiş, eşi ve gelinini hastaneye götürmüş ve geliniyle ilgili yapılan işlemler tamamlandıktan sonra Lice’ye dönmek üzere, eşi ve gelinini de alarak yola çıkmıştır. Silvan – Lice üçyol ayırımında rahatsızlanan Muhsin Maltaş aracını bir akaryakıt istasyonuna çekerek 112 Acil Yardım servisini aramış ve ambulans istemiştir. Olay yerine intikal eden 112 ambulansı ve ekibiyle birlikte saat 18.27 sıralarında kalp krizi şüphesi ile Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine girişi yapılmış, saat 19.36 sıralarında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmiş, ölüm olayı doğal ölüm olarak kabul edilmiştir. Yakınları tarafından hastane morgundan teslim alınan cenazesi saat 22.00 dolaylarında Lice ilçesine götürülmüştür.”

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.