banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Levent Ersöz'den ölümcül açıklama
Uzun zamandan beri hastanede tedavi gören  Ersöz, "Yaşamak istiyorum sayın başkan. Kaşif Kozinoğlu ve Kuddusi Okkır olmak istemiyorum. Üçüncü ölüm olayı her an içimizden çıkabilir" dedi.
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmanın öğleden sonraki bölümüne katılan tutuklu sanıklardan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, uzun süredir tedavi altında bulunduğu Selimpaşa’daki Silivri Devlet Hastanesinden ambulansla getirildi.
Konuşması sırasında kolunda serum olduğu görülen ve serum torbası da savcıların bulunduğu kürsüye takılan Ersöz, sözlerini tamamlamasının ardından sağlık görevlilerince muayene edildikten sonra tekrar hastaneye geri
gönderildi.
Ersöz’ün dava kapsamındaki savunması tedavi gördüğü İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden video konferans yöntemiyle alınmış, duruşmaya da ilk kez geçtiğimiz Mayıs ayında katılmıştı. Sağlık sorunları nedeniyle duruşmalara gelmeyen Ersöz, hastanede tedavi altında tutuluyor.
Ersöz'e daha önce 2 defa suikast girişiminde bulunulmuştu. Daha önce Çapa'da silahlı saldırıdan kurtulan Ersöz'ün  yattığı Silivri Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde, gardiyan kıyafetli bir kişi, jandarma tarafından yakalanmıştı. Şahsın üzerinden kimlik çıkmayınca jandarmalar durumu polise haber vermiş,  şahsı gözaltına alan polisin yaptığı incelemede şüphelinin ne Silivri'de ne de herhangi bir cezaevinde çalıştığı ortaya çıkmıştı.
BUGÜN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.