banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Lefke Avrupa Üniversitesi'nden tanıtım gecesi



Cumartesi gecesi El Ruha otelinde düzenlenen tanıtım toplantısına, üniversite rektörü Prof.Dr.Ahmet Bülend Göksel ile dekan ve öğretim üyelerinin yeraldığı bir gurup üniversite temsilcisi, Üniversitenin Şanlıurfa temsilcisi Mustafa Güneş, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, MHP İl Başkanı İbrahim Özyavuz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Özel Dershane ve eğitim kurumlarından temsilciler, Lefke Avrupa Üniversitesinden mezun olan Şanlıurfalı öğrenciler, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, Kanal Urfa Genel Müdürü Ferhat Özer ile basın mensupları katıldılar.

Üniversitenin tanıtımını içeren sinevizyon gösterisiyle başlayan proğram, Rektör Prof.Dr.A.Bülend Göksel’in sunumu ile devam etti.

Rektör Göksel sunumunda Kıbrıs’ın kamuoyuna yansıyan olumsuz imajının aksine, güvenli ve seviyeli bir eğitim ortamına sahip olduğunu söyledi. Prof.Dr.Göksel “Kıbrıs denince maalesef akla hemen kumar ve eğlence sektörü geliyor. Kıbrıs, Türkiye kamuoyunda olumsuz haberlerle yer alıyor. Halbuki Ada böyle değil. Kıbrıs halkı kendisini Türkiye’nin bir parçası olarak görüyor. Adaya gelen öğrenciyi ve Türkiyeliyi seviyor, sıcak ilgi gösteriyor. Kıbrıs sanılanın aksine sadece tatil ve eğlence yeri değil. Üniversitemiz Ada’nın en yeşil, en güzel yerinde. Lefke’de modern, eğitim alanında uluslar arası başarılara imza atan bir eğitim kurumu. 35 Ülkeden öğrencimiz var. 4.000’e yakın öğrencimiz var. 600 kişilik kendi öğrenci yurdumuz var. Üniversitemizin hemen yanıbaşında uygun öğrenci evlerimiz var. Çok ekonomik bir eğitim imkanı sunuyoruz. İstanbul’dan daha ekonomik. Öğrencilerimizle birebir ilgilenme imkanımız var. Spor tesislerimiz, sosyal alanlarımızla öğrencilerimize dört dörtlük bir ortam sunuyoruz” dedi.

Lefke Üniversitesi Şanlıurfa Temsilcisi Mehmet Güneş ise  Lefke Avrupa Üniversitesi olarak  yılda bir iki defa yemekli organize yapıp, mezunlarımızla ,rehber öğretmenlerimizle, dershane müdürlerimizle bir araya gelip üniversitemizi tanıtma  adına elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz; eğitim ücretlerinin çok uygun olmasının yanında Öğretmen çocuklarına, Asker çocuklarına, Polis çocuklarına,Şehit çocuklarına, Gazi çocuklarına,Kamu-Sen üyelerinin çocuklarına % 30 burs verdiklerini’’dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.