banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Kuzenlerin çocukların arazi kavgası, 6 yaralı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine bağlı Tanınmış mahallesinde amca çocukları arasında çıkan arazi silah, sopa ve taşların kullanıldığı kavgada 6 kişi yaralandı.


Olay Akşam saatlerinde Harran ilçesi Tanınmış mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre iki amca çocukları olan Güçtekintimur ile Sungur aileleri arasında tarlada yapılacak ev yüzünden tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü, bütün aile fertlerin karıştığı taşlı, sopalı, silahlı kavgada silahtan çıkan saçmalar Bedir, Ali, Ömer Güçtekintimur, ve ismi öğrenilmeyen 3 kişi yaralandı. Yaralılar özel otomobil ve Ambulanslarla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesi ile Harran Üniversitesi Araştırma ve Tıp Fakültesine kaldırıldı. Jandarma olay yerine geniş güvenlik önlemi aldı. Kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Urfahaber24

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.