banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Kuyuya düşen çocuk iki gün sonra kurtarıldı VİDEO

Şanlıurfa’da 13 yaşındaki çocuk 30 metre derinlikteki kuyuya düştü.2 gün kuyuda kalan çocuk itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede çıkarıldı.
Olay Şanlıurfa Devteşti semtinde bahçelik  alanda meydana geldi. İddiaya göre boş alanda ayağı kayan 13 yaşındaki Abdullah Mat 30 metrede derinlikteki kuyuya düştü. Yaklaşık 2 gün kuyuda kaldığı iddia edilen çocuğun sesinin vatandaşların duyması üzerine İtfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.
Haberi alan ekipler kısa sürede olay yerine gelerek 30 metrede derinlikteki kuyuya iple inerek kurtarma çalışması başlattı. Kısa süren çalışma sonucunda 2 gün kuyuda kaldığı öne sürülen Abdullah Mat kurtarıldı. Olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri yaralı ve bitki olan çocuğu hemen ambulansa alarak Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine  kaldırdı.
Öte yandan kurtarma hakkında bilgi veren Şanlıurfa Belediyesine ait itfaiye çavuşu İsmet Karaçizmeli’’ Bize haber verilir verilmez olay yerine geldik. Bizim için insan veya ayvan fark etmez gerekli görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz Burada birçok kuyu var bunların kapatılması ya da güvenlik önlemi alınması gerekli diye konuştu.
Ayrıca İtfaiye ekipleri tarafından Kurtarılan 13 yaşındaki Abdullah Mat’ın sağlık durumunun iyi olduğu fakat 2 günlük mahsur kaldığı kuyuda aç ve susuz kalmasından ötürü vücut direncinin düştüğü öğrenildi
Kaynak: Urfahaber24.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.