banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Küstah karikatüre broşürlü tepki

Danimarka’da Hz Muhammed’e yönelik çizilen küstah hakaret karikatürünün DBP’li Diyarbakır Yenişehir Belediyesi tarafından billboardlara asılmasına yönelik halkın tepkisi çığ gibi artıyor.

Tüm bölgeye yayılan tepkilerden bir tanesi de Batmanlılardan geldi. Bir grup Batmanlı, hakaret içerikli karikatürleri kınayan el ilanları dağıttı.

“Dikkat Müslüman!” üst başlığıyla hazırlanan broşürde şu ifadeler yer alıyor: “Burası Paris Değil Diyarbakır.  Danimarka’da Resulullah’a hakaret için çizilen bu karikatür Peygamber’e (as) canı feda milyonlarca Kürdün başkenti Diyarbakır’da DBP’li Belediye tarafından sokaklara asıldı. Peygambere hakaret edenleri tanıyorsunuz değil mi?”

Bilindiği gibi geçen günlerde DBP’li Diyarbakır Yenişehir Belediyesi tarafından billboardlara asılan afişlerde Peygamber Efendimizi hakaret içerikli Danimarka menşeli karikatürler kullanılmıştı. (M. Sait Çelik – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.