banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Kuşlar Balıklıgölü kirletiyorlar

Sonbahar ayının gelmesi ile birlikte, Şanlıurfa’nın kalbi olan Balıklıgöl ve Ayn-ı zeliha gölü içindeki balıklar açısından da son derece hayati önem arz etmektedir, 

 

Balıklıgöl ve ayn zeliha gölü üzerindeki ağaçlar, kuşların yaşam alanlarıdır. Burada yaşayan kuşlar, dışkıları ve ağaçların yaprakları ile göl sürekli olarak kirlenmektedir.

 

Bu durum, göllerdeki suyun kirlenmesi ve su içerisinde ki oksijenin azalmasına yol açmaktadır. Yaptığımız araştırma sonucu, bu kuş dışkıları’nın balıkların ölümüne sebep olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz.

 

Sonbahara girdiğimiz bu günlerde maalesef bu yapraklar  sararıp göle düşmeye başlamıştır. Yetkilileri bir an önce  bu ağaçları budamaya ve önlem almaya davet ediyoruz.

 

Yasin KÜÇÜK

Profesyonel Fotoğraf Sanatçıları Dernek Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.