banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Kurtulmuş'tan Kandil Mesajı

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Regaib Kandil'i dolayısıyla yayınladığı mesajda, bu mübarek gecede yapılacak dua ve ibadetlerin dünyanın bütün mazlumlarının kurtuluşuna vesile olmasını diledi.

Regaip kandilinin rahmet ikliminin gönülleri fethettiği mübarek üç ayların başlangıcı olduğunu hatırlatan Kurtulmuş; bu manevi iklimin birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi için bir fırsat olduğunu vurguladı.

Özellikle son günlerde artan terör olaylarına dikkat çeken Numan Kurtulmuş; ülkemizin her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Kurtulmuş;  "Ülkemiz tarihi bir süreçten geçmektedir. Özellikle son günlerde artan terör olayları ve verilen şehitler yüreğimizde derin yaralar açmaktadır. Böyle bir dönemde manevi değerlerimize sahip çıkmaya, bizi biz yapan ortak değerlerimizi güçlendirmeye her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğu açıktır. Uluslararası terör siyasetçilerinin ülkemiz içindeki kardeşlik bağlarını provoke etmeye yönelik girişimleri acımasız bir şekilde kendini göstermektedir. Bu karanlık oyunları boşa çıkarmak, ülkemizde bozulmak istenen huzur ve kardeşlik ortamını daha da güçlü bir şekilde tesis etmek için Regaip kandili ile başlayan bu manevi iklim önemli bir fırsattır.  

Af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı bu müstesna gecede yapacağımız dualarda ülkemiz için, İslam âlemi için, bütün insanlık için barış ve huzur dileyelim. Ayrılıkları, kırgınlıkları bir kenara bırakalım. Yapacağımız dua ve ibadetler öfkeleri, sevgiye, düşmanlıkları kardeşliğe dönüştürsün. Bu temennilerle aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandili'ni tebrik ediyor, bu gecenin, barış ve huzurun hâkim olduğu yeni bir dünyaya vesile olmasını diliyorum." dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.