banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Kurtlar Vadisi Filistinin 2. fragmanı yayınlandı

28 Ocakta vizyona giren ve ilk fragmanı izlenme rekoru kıran Kurtlar Vadisi Filistinin 2. fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni fragmanda İsraili oldukça kızdıracak sahneler yer alıyor.

 

28 Ocakta vizyona giren ve ilk fragmanı izlenme rekoru kıran Kurtlar Vadisi Filistinin 2. fragmanı yayınlandı. Filmin ilk fragmanının yayınlanmasının ardından İsrailin büyük tepki gösterdiği filmin 2. fragmanında yine İsraili çok kızdıracak sahneler yer alıyor.

FİLMİN ÖZETİ

Gazzeye insani yardım malzemeleri götürmeye çalışan gemilere yapılan kanlı baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistine gitmiştir. Yapılacaklar bellidir: Bu baskının askeri planlayıcısı ve yürütücüsü olan İsrailli komutan ele geçirilmelidir.

Filistinlilerle kurulan ilk temaslar sayesinde hedefine adım adım yaklaşmaya çalışan Polat Alemdarı bazı sürprizler beklemektedir. Hedeflerindeki kişi olan Moşe Ben Eliezerin kural tanımaz gaddarlığı ve teknolojik imkanları işleri zorlaştırmaktadır. Polat, Moşeye ulaşmaya çalışırken, Filistinde masum insanların nasıl öldürüldüklerini görür. Moşe, köyleri yıkmakta, çocukları öldürmekte ve Polata yardım eden herkesi hapse atmaktadır. Ancak teknolojik imkanlar ve kural tanımazlık, Moşeyi kurtarmaya yetmeyecektir.

İŞTE KURTLAR VADİSİ FİLİSTİNİN 2. FRAGMANI

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.