banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Kursiyerlerine Ücretsiz Sağlık Taraması


Daha önce de aynı amaçla kursiyerlerini ücretsiz olarak 21.11.2013 tarihinde sağlık merkezine götürmek sureti ile sağlık taramasından geçirmişti.
Yenişehir Gençlik Merkezi değişik etkinliklere  imza atmaya devam ediyor.Sağlık konusunda da özellikle maddi durumu zayıf olan veya herhangi bir sebeple sağlık kontrolüne gidemeyen  üyelerini, Özel sefa TIP Merkezine götürerek muayene ettirip, tahlillerini yaptırdı.
Gençlerin sağlık kontrolü sırasında çok heyecanlı oldukları görüldü. İlk defa iğne yaptıranların iğneyle tanışması görülmeye değerdi.
Yetkililerin çok sıcak karşıladığı ve ilgilendiği gençler daha sonra çay içip Yenişehir gençlik Merkezi’ ne geri döndüler.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ ise:” Gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak adına gençlik faaliyetlerini organize eden Yenişehir Gençlik Merkezi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gençlik Merkezimiz gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinin yanında sağlıklı bir gençlik için sağlık taramasından geçirdi. İmkanlarımız dahilinde tüm tesislerimiz ve gençlik merkezlerimizle gençlerimizin yanındayız.”dedi.
Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ de: ikincisini gerçekleştirdiğimiz bu sağlık kontrolü sayesinde her hangi bir rahatsızlığı bulunan üyelerimizin, bunun farkına varıp en azından tedbir almaları açısından yararlı olacağı kanısındayız ,gençler için bu tür çalışmalarımız devam edecek “ diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.