banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Kursiyerlerin piknik keyfi

Şanlıurfa Belediyesi Hayati Harrani Kadın Destek ve Eğitim Merkezi (KADEM)'nde SODES(Sosyal Destek Projesi) kapsamında açılan kurslara katılan bayanlara yönelik bir piknik düzenlendi.

    İşletmeciliğini Necmeddin Sağlam'ın yaptığı Gölpınar Mesire Alanı'nda ücretsiz olarak gerçekleştirilen piknikte kursiyerler aileleri ile birlikte doyasıya eğlendi.

    Belediye'ye ait 2 otobüs ile sabah saatlerinde merkez önünden hareket ederek, Gölpınar Mesire alanına gelen bayanlar, ilk kez piknik yapmanın keyfini yaşadıklarını belirttiler.

   Aileleriyle birlikte çok güzel vakit geçirdikleri gözlenen kursiyerler günü bisiklete binerek, top oynayarak, salıncakta sallanarak ve bol bol hatıra fotoğrafı çekerek geçirdiler.

   Piknikte yaşadıklarını azda olsa ifade etmeye çalışan kursiyerler, kendilerine bu güzel imkânın sunulmasında öncü olan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'ya, KADEM Proje Koordinatörü Güler Kama'ya ve diğer belediye çalışanlarına teşekkür ettiklerini kaydettiler.

www.balikligol.com

http://balikligol.com/images/news/2132.jpg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.