banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfaspor

Kursiyerler Dönem Sonunda Doyasıya eğlendiler

Şanlıurfa Yenişehirde açıldığı günden bu yana 6 ay gibi bir süre geçmesine rağmen yaklaşık 1500 üye ve 22 kurs ile adından söz ettiren Yenişehir Gençlik Merkezi, kısa sürede birçok etkinliğe de imza attı. Gençler Çiğköfte Yarışması, Doping Paneli, Bir Avuç İyilik bunlardan sadece bir kaçı.
14-29 yaş aralığındaki gençlere hitap eden Yenişehir gençlik Merkezi  yaptığı sıra dışı etkinlik ve faaliyetlerle kısa sürede kendinden söz ettirmeyi başardı.
Tiyatro, Müzik Şiir Dinletisi ve Halkoyunlarından oluşan gecede  ayrıca çekilişle 3 talihli aileye Hat sanatı ve Ebru tabloları hediye edildi. Gecede hünerlerini sergileyen Gençlik Merkezi üyelerini salonu tıka basa dolduran aileleri de hayranlıkla izledi.Eğlence devam ederken yapılan misafirlere yapılan Çiğköfte ikramı da geceye renk kattı.
600  kişilik salonu hınca hınç dolduran davetliler eğlenceyi ayakta izlediler. Yaklaşık 3 saat süren gecede seyirciler Şiire, müziğe ve tiyatroya doydular.
Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Yenişehir gençlik merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ: “ Amacı gençlere hizmet etmek ve onlara sahip çıkmak olan Gençlik merkezimiz sıradan etkinliklerden ziyade sıra dışı etkinliklere imza atarak, gençlerin beklentilerine cevap vermek üzere bu tür  faaliyetleri  onlarla beraber yaparak hayatlarına yön vermeyi planlamaktadır. Gençlere değer verip, onlara hayatı sevdirmeyi amaç edindik.” Diye konuştu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız “ İl Müdürlüğümüz ve Gençlik Merkezlerimiz olarak her zaman gençlerimizin yanındayız. Görüldüğü gibi Gençlik Merkezlerimiz sadece belirli kursların açıldığı yer değil çok güzel sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapıldığı yerlerdir. Bu nedenle tüm gençleri gençlik merkezine bekliyoruz. Çocuklarınızı gönül rahatlığı ile gençlik merkezlerine gönderebilirsiniz. Kısa süre önce kurulan Yenişehir Gençlik Merkezimiz büyük başarılar kaydetti. Verdikleri büyük emeklerden dolayı başta gençlik merkezi müdürü Abdullah Canbeyli ve tüm personeline  teşekkür ediyorum. Ayrıca her zaman desteklerini esirgemeyen gençlerin ablası vali yardımcısı Aylin Kırcı Duman’a ve programımıza katıldıkları için Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz’e çok teşekkür ediyorum. ‘’Dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.