banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Kürşat Tüzmen motorcu oldu

Kürşad Tüzmen ve 50’den fazla motosiklet sürücüsü şehir turu attı.

Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, 12 Haziran seçimlerinden sonra siyasetten elini eteğini çekti. Sportif kişiliğiyle tanınan Tüzmen Türk Chopper Motosiklet Kulübü tarafından Mersin’de düzenlenen etkinliğe katıldı. Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ve 50’den fazla motosiklet sürücüsü şehir turu attı.

Gaziantep, Hatay, Adana ve Mersin başta olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinden gelen kulüp üyeleri, Adnan Menderes Bulvarı’ndaki Mersin İdmanyurdu Meydanı önünde toplandı.



ESKİ BAKAN DA KATILDI

Türk Chopper Motosiklet Kulübü Genel Başkanı Ali Rıza Uygur, şehir turu öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde 300’e yakın "yelekli chopper sürücüsü" olduğunu belirterek, bugünkü şehir turunun sonunda Tüzmen’in de yelek giyerek, "yelekli chopper sürücüleri" arasına katılacağını söyledi.

Uygur, "Bizler kurallara uyan, prensipleri olan ve insana öncelik veren sürücüleriz. Diğer sürücüler kurallara ne kadar uyuyorsa, bizler de en az onlar kadar kurallara uyuyoruz. O yüzden, düzenlediğimiz şehir turlarıyla bu sorunumuza vurgu yapıyoruz" diye konuştu. Kürşad Tüzmen de motosiklet sürücülerinin, trafikte araç kullanan diğersürücüler kadar saygı görmesi gerektiğini ve kuralların yalnızca otomobil sürücüleri için geçerli olmadığını söyledi.

NE ZAMAN MOTORLA ÇIKSAM MUTLAKA BİR ARAÇ SIKIŞTIRIYOR

Trafikte motosiklet sürücülerinin zaman zaman diğer sürücüler tarafından tehlikeye atıldığını belirten Tüzmen, "Bunun en yakın şahitlerinden biriyim. Ne zaman motorla yolculuk yapsam mutlaka bir araç tarafından sıkıştırılıyorum. Trafik kuralları, trafiğe çıkan tüm sürücüler için geçerli. O yüzden herkesin daha fazla trafik kurallarına riayet etmesini istiyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.