banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Kurbanlıklarını omzunda servis yaptı

Bu yıl Kurban bayramı, hayvan satıcı ve alıcılarının kurbanlık telaşları değişik değişik manzaraların oluşmasına neden oldu. Muş'ta da kurbanlıklarını satmaya çalışan hayvan sahibi Abdullah Kul ismindeki vatandaş, sattığı hayvanlarını müşteriye omzunda servis yaptı

Çarşı merkezinde kurbanlıklarını omzunda taşıyan Abdullah Kul adındaki kurbanlık hayvan satıcısı, her sattığı hayvanı bu şekilde müşteriye servis ettiğini ve satışlardan da gayet memnun olduğunu söyledi.

 Kul; "Bu yıl satışlar iyi. Fiyatlardan da memnunuz. Bir kaç tane hayvanım var. Bu hayvanlarımı bir şekilde tüketmeye çalışıyorum. Bu şekilde hayvanlarımı omzumda taşımak bana sıkıntı vermiyor. Durumumdan da oldukça memnunum'' dedi. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.