banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Kurban Kesim Yerleri Belirlendi-VİDEO

Karaköprü Belediyesi, vatandaşların huzurlu ve temiz bir ortamda bayram geçirmeleri için sorumlu tüm birimleri seferber ederek gerekli tedbirleri aldı.
Karaköprü Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı için gerekli olan tüm hazırlıkları yaparak insan sağlığı ve çevre kirliliği ile ilgili herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için tüm tedbirleri aldı.
Belediye yaptığı hazırlıklar kapsamında belirlenen 11 adet kurban kesim yerlerinde su ihtiyacı karşılanarak,  vatandaşların her türlü hizmetine sunulacak olan Karaköprü Belediyesi Alo beyaz masa (0 414 347 72 36), Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye birimi hazır halde olacak, Temizlik İşleri Müdürlüğü vatandaşlara verilmek üzere 17.500 adet çöp poşetin dağıtımı yaparak bayram boyunca tüm araç, gereç ve personeli ile hazır durumdadır. Mezarlıklara yapılacak ziyaretler için ise günler öncesinden temizlik yapıldı. Ayrıca özel ekip kurularak kaçan kurbanlıklara uyuşturucu tabanca ile müdahale edilecek. Belediyede Bayramlaşma töreni Bayramın ikinci günü saat 15.00 ile 16.00 arası Karaköprü Belediyesine ait Kültür Merkezinde yapılacaktır.

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ KURBAN KESİM YERLERİ
1.Çevik Kuvvet bölgesi (Kazancı Bedih parkı yanı Kapalı Otopark)
2. Salı Pazarı Çırağan sitesi Önü Akbayır Mahallesi
3. Narlı ilköğretim Okulu arkası
4.Güzelşehir bölgesi Perşembe pazarı Kapalı Otopark alanı
5. Çankaya Mahallesi Cuma Pazarı Kapalı otopark alanı
6. Şenevler Mahallesi Cuma Pazarı alanı
7. Merkez Mahallesi Kapalı otopark alanı
8. Tevhide Hatun Lisesi yanı Kapalı Otopark alanı
9. Akbayır Mahallesi Fatma Koç Camii üstü
10. Beykonağı Lokantası Arkasındaki alan
11.Şenevler Mahallesi Rehabilitasyon Merkezi yanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.