banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Kurban bayramında sahte otobüs bileti sattılar

Edinilen bilgilere göre Kâhta otogarında birkaç otobüs firmasının acenteliğini yapan bir yazıhanede masa kuran kişiler, ‘Lider Adıyaman’ adıyla bir firma kurup, yüzlerce kişiye sahte bilet sattı. Otobüslerinin bir türlü gelmemesine isyan eden yolcular, İlçe Emniyet Müdürlüğüne gidip şikâyette bulundular.

Emniyet birimleri konuyla ilgili şikayette bulunan vatandaşları yetkili savcılığa yönlendirerek, olay hakkında şikayette bulunmalarını  istedi.  

Mağdur olan vatandaşlardan Ramazan Alpaydın, otogar yetkililerinin ve zabıtanın sorumluluklarını yerine getirmediğini ifade ederek, “Şikayet etmemize rağmen kimse bize yardımcı olmadı. Üç tane bilet aldım, mağdur durumdayım. Ne yapacağımı bilemiyorum.” dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan otogar müdürü Orhan Demirgüç ise, “Biz firmanın anlaşmasını haftalar öncesinden iptal ettik ve bu firmanın yasal olarak bilet satışlarını durdurduk. Şu an vatandaşların biletleri nereden aldıkları hakkında araştırma yapıyoruz.” dedi.

Konuyla ilgili mağduriyet yaşayan vatandaşlardan yaklaşık 40 yolcu, İlçe Emniyet Müdürlüğüne  şikayette bulunup  biletlerini göstererek,  mağduriyetlerinin giderilmesini istediler.

Firmanın kiraladığı peronda  yetkili  kimsenin olmaması dikkat çekerken, vatandaşlar toplanıp bir midibüs kiralayarak, İstanbul’a hareket ettileri. (Ömer Faruk Aydın/Aydın Evren-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.