banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Kurban Bayramı için her şey hazır

 Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. Etap Yürüyüş Yolu Altı ve Bahçeşehir’de kurulan Kurban satış ve kesim alanlarıyla, huzurlu bir bayram için tüm hazırlıkları tamamladı. Yaklaşık bir ay önce başlayan hazırlıkları tamamlayan belediye, bu sene de kurban kesmek isteyenlerin kesimlerini dini hükümlere, sağlık şartlarına ve çevre temizliğine uygun olarak yapabilmesi için kurban alanları ilgili müdürlüklerin çalışmalarıyla hazır hale getirildi.

Başakşehir Belediyesi; mobil kesim üniteleri, sıra bekletmeyen randevu sistemi, otopark, ambulans, veteriner, hayvan sahiplerine için duş alanı, galoş, cafe ve mescidi ile kurban satış ve kesim alanlarındaki hazırlıklarını tamamladı.

Kaçak hayvan için önlem alındı
Başakşehir Belediyesi her bayram yaşanan kaçak kurbanlık manzaralarının önüne geçmek için de Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde görevli, hayvan yakalamada bir ekip görevlendirdi.  Bayram süresince yaşanabilecek olumsuzluklar göz önüne alınarak oluşturulan kurban timi, bayram boyunca kaçan hayvanları ilaçlarla sakinleştirerek, zarar vermeden yakalayacak. (Erkan Yavuz- İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.