banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfaspor

Kur’an Kursu Öğrencileri Ödüllendirildi
Eyyübiye Belediyesi sınırları içersinde yer alan Yardımcı Mahallesi Cabir El Ensar Camisinde yaz kuran kursları kapsamında eğitim gören 10-12 yaşları arasındaki 30 başarılı öğrenciye çeşitli hediyeler verip daha sonra öğrencilerin güzel saatler geçirmesi için Atatürk Orman Çiftliğinde yapacakları piknikle ödüllendirdi.
 
Eyyübiye Belediyesi adına yazılı bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Aziz Aslan şunları dile getirdi.
 
“Eyyübiye Belediyesi olarak sosyal belediyecilik kapsamında bugün bizlere gelen talepler doğrultusunda Yardımcı Mahallemizde Kuran kurslarında eğitim gören öğrencilerimiz bizleri ziyaret ettiler ve bizlerde geleceğimiz olan bu minik yavrularımıza çeşitli hediyeler verdik ve daha sonra öğrencilerimizin güzel saatler geçirmeleri için Atatürk Orman Çiftliğinde onları piknikle ödüllendirdik.
 
Belediye olarak bunun gibi çeşitli alanlardaki sosyal hizmetlerimiz devam edecektir. Ben bizlere bu konuda yardımcı olan ve öğrencilerle bizzat bire bir ilgilenen Yardımcı Köyü Cabir El Ensar Camii İmamı Halil Yaşar hocamıza teşekkür ediyoruz. Ve bunun gibi çalışmalarımız devam edecektir. Dedi.
 
Yardımcı Mahallesi Cabir El Ensar Camii İmamı Halil Yaşar ise “Yaz Kur'an kurslarına devam eden öğrencilerimize hem dini bilgiler veriyoruz, namaz kılmasını ve Kur'an-ı Kerim okumasını öğretiyoruz. Öğrencilerimizin kursa devam etmesi için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz.
 
Bugünde Eyyübiye Belediyesinin katkılarıyla kurslara devam eden öğrencilere çeşitli hediyeler verip onları piknikle ödüllendirdi. Biz de kursumuza devam eden öğrencilerimizi buradan ayrıldıktan sonra öğrencilerimizi Atatürk Orman Çiftliğine götürüp onlarla birlikte güzel bir piknik yapmayı düşünüyoruz burada emeği geçen ve Bizlere böyle imkânlar sağladıkları için başta Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve arkadaşlarına teşekkür etmek istiyorum.
 
Bazı öğrencilerimiz ilk defa pikniğe gidecekleri için çok mutlu oldular. Bu etkinliği düzenleyen Eyyübiye Belediyesine teşekkür ediyorum” dedi.
 
 Yardımcı Mahallesi Cabir El Ensar Camisinde eğitim gören kuran kursu öğrencileri daha sonra Belediye başkanı Aziz Aslan ve birim amirleri ile birlikte belediye binası önünde hatıra fotoğrafı çektiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.