banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Kuran dağıtan gençlere Çirkin Saldırı

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde öğrenci kolektiflerine bağlı saldırgan bir grup üniversite önünde tanıtım stantı açan Anadolu Gençlik Derneği mensubu 4 öğrenciye saldırdı.

4 ÖĞRENCİYE 100 SALDIRGAN

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü önünde üniversiteye kayıt yaptırmaya gelen öğrenciler için tanıtım stantı açan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) standı sol görüşlü yaklaşık 100 öğrenci grubu tarafından parçalandı.Stand başında olan 4 AGD mensubu genç darp edildi.

Saldırıya uğrayan Anadolu Gençlik Derneği üyeleri saldırganlardan şikayetçi olacaklarını söylediler. Çevrede bulunan esnaf ve vatandaşlar tarafından da büyük tepki alan, saldırgan gruba vatandaşlar "bunlar öğrenci değil anarşist" diyerek tepki gösterdiği görüldü.

HACETTEPE VE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNDE DE ENGELLEME

Anadolu Gençlik Derneği mensubu öğrencilerin tanıtım stantlarına, Ankara ve İstanbul'da da karşıt görüşlü öğrenciler tarafından engellendiği ortaya çıktı .Rektörlük üniversite önlerindeki tanıtımların yasak olmadığını söylerken sol görüşlü saldırgan gruplar her türlü tahammülsüzlük ve zorbalıkları ile AGD mensubu öğrencilerin çalışmalarını engellediği görüldü.

Anadolu Gençlik Derneği mensubu öğrenciler bu olaylar üzerine yaptığı açıklamada "her türlü saldırı ve engellemelere rağmen biz bize yakışanı yapacağız. "Biz gelmedik kavga için bizim işimiz sevgi için,hakkın evi gönüllerdir,gönüller yapmaya geldik" düsturu ile programlarımızı araklıksız devam ettireceğiz." ifadelerini kullandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.