banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Kur'an, Arapça ve Osmanlıca kursları açılacak

En çok değer verdikleri konunun gençlik olduğunu belirten Ak Ocaklar Derneği Genel Başkanı Hakan Yiğit, teşkilatçılığın önemi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Şu ana kadar 85’e yakın şube ve temsilcilik açan Ak Ocaklar Derneği'nin dernekler kanuna göre kurulduğunu dile getiren Yiğit, hiçbir siyasi partiyle resmi ve organik bağlarının olmadığını kaydetti.

Amaçlarının misyon ve vizyon çerçevesi içinde etkinlikler ve faaliyetlerini yürütmek olduğunu belirten Yiğit, Ak Ocaklar'ın gelecek adına hayırlı bir nesil yetişmesi noktasında faydalı işler yapmakla mükellef olduğunu söyledi.

Açtıkları ocaklarda, Osmanlıca, Arapça ve Kur’an derslerinin öğrenilmesi ve öğretilmesi noktasında çalışmalara imza atacaklarını belirten Yiğit, “Sertifikalarımızı dağıttık. İnşallah arz ve talepler noktasında kurslarımızın ihtiyaçlara göre değerlendirilip açılması devam edecektir. Sadece kurslar değil birçok meslek edindirme projeleri, gençlik ve sportif faaliyetler, kültür etkinlikleri ve sanatsal faaliyetler, sempozyumlar, paneller düzenlenmiş ve çalışmalar hızla devam edecektir. En çok değer verdiğimiz konu 15 ile 25 yaş arası gençliğin boşta kalmış hissinden kurtarılıp, müspet sosyal faaliyetlere yönlendirmesi şeklinde devam edecektir.” dedi. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.