banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Kunduracılar pazarında sabah duası VİDEO

Dua sonrası esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Ekinci, “Amacımız sorunları anında çözmektir” dedi.

Eyyübiye ilçesi Kunduracılar Pazarı esnafının her Pazartesi ve Cuma günleri olmak üzere haftanın 2 günü sabahın erken saatlerinde yapılan bereket duası töreninin bugünkü konuğu Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci oldu. Bereket duasına katılan Belediye Başkanı Ekinci’yi meclis üyeleri Bilal Tekatlı ve Hasan Batan yalnız bırakmadı.

Yapılan bereket duası sonrası Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Kunduracılar Pazarı başta olmak üzere, Kuyumcular Pazarı, Gümrük Hanı, Halıcılar Pazarı, İsotçular Pazarı, Tarihi Kazancılar Pazarı ve Ucuzluk Pazarı esnafını gezerek sorunlarını dinledi. Bir süre esnafla sohbet eden Başkan Ekinci burada esnafın çayını içmeyi de ihmal etmedi.

Bereket duası ve esnaf ziyareti sonrası bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; “biz tabi sürekli insanlarımızın, halkımızın arasındayız. Bugünde esnafımızı gezerek cumalarını kutladık. Hem de bu şekilde sorunları yerinde görmek adına buralardayız ve vatandaşlarımızdan gelen sorunları da ilgili birimlerimize iletiyoruz. Amacımız sorunları anında çözmek, bugünkü sorunu yarına bırakmamak. Ekip arkadaşlarımızla beraber sürekli insanlarımızın arasında dolaşacağız ve sorunları biran önce çözmeye çalışacağız.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.