banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Kuma kavgasının sanıkları adliye'de -VİDEO
Ahmet Yesevi Mahallesi’nde 2 gün önce yaşanan kuma kavgasında hayatını kaybeden Lami Aydemir’in kardeşleri olan Faik Aydemir,  Mehmet Aydemir ve kuzenleri Mustafa Aydemir, Ahmet Aydemir, ve Mehmet Ferit Aydemir bugün adliyeye sevk edildi.  İlk belirlemelere göre Lami Aydemir’in Mustafa Aydemir’in silahından çıkan kurşunla hayatını kaybettiği öğrenildi.  İddialara göre olay şöyle gelişti;  birbiriyle berdel yapan ailelerden Lami, Mehmet ve Faik Aydemir kız kardeşi Halime'yi amcaoğulları olan Resul’e verdi. Resul ise geçtiğimiz internetten tanıştığı bir kızı kaçırınca Aydemir kardeşler kardeşlerini geri aldı.



Durumu konuşmak için amcası Mustafa'nın evine giden Lami, Mehmet ve Faik Aydemir kardeşler ile Mustafa Ahmet ve Mehmet Ferit Aydemir arasında tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, çıkan silahlı kavgada Lami Aydemir hayatını kaybetmiş Mustafa, Faik  ve Mehmet Ferit Aydemir ise yaralı olarak Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Adnan Çelik /GAPHA 

Video



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.