banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ilçe

Küçükalanlı Köylülerinin Suya kavuşma sevinci

Küçük Alanlı Mahallesine (köyü) döşenen su borularıyla susuz olan köy yıllar sonra suya kavuşacak.
Su borularını döşeyen ŞUSKİ’ye teşekkür eden Mahalle muhtarı Halit Demir; “Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç olmak üzere Belediye Meclis Üyesi Sabri Yetim’e,  ŞUSKİ Genel Müdürü Ferit Dağdeviren’e, İzzettin Polat’a, Mehmet Kızılelma’ya, Ahmet Avcı’ya, Halil Carus’a ve ekibine mahallemize yaptıkları bu güzel hizmetten ötürü teşekkür ederim. Yıllar sonra mahallemize içme suyu gelmesi bizi çok mutlu etti” dedi.


“KARAKÖPRÜ İLÇE BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Küçük alanlı Mahallesine kazandırdıkları sentetik çim saha için Karaköprü Belediyesine de teşekkür etmeyi unutmayan Muhtar Halit Demir; “ayrıca spor tesisleri için de çalışma başlatmaları bizi ziyadesiyle mutlu etti. Kırsal mahalle olduğumuz için yıllarca hizmet görmedik. Urfa Büyükşehir olmasıyla büyükşehir ve ilçe belediyeleri geri kalmış kırsal mahallelere hizmet götürmeleri ile kırsalda yaşayan bizleri ziyadesiyle mutlu etti” diye konuştu.


“DEDAŞ’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Yaklaşık olarak 100 hanenin bulunduğu Küçük Alanlı mahallesinde şimdiye kadar bulunan tek elektrik trafosunu yüzünden elektrik sıkıntısı yaşadıklarını söyleyen Muhtar Demir; “DEDAŞ kısa bir süre önce mahallemizin bu sorununa el attı. Bize ek bir trafo getirdi. Böylece tek trafo yüzünden voltajı düşük olduğu için sorun olan elektrik sorunumuzu çözdükleri için DEDAŞ kurumuna teşekkür ederim” diye konuştu.
Mahallede kanalizasyon, parke taşı ve çok amaçlı salonun da bir an önce yapılması için yetkililere seslenen Halit Demir, “Mahalle halkına sağlıklı yaşam koşulları sağlanması için bu tür eksikliklerimizin ivedilikle gidermesini talep ediyoruz” dedi.
Mikrofonlarımıza konuşan Mahalle halkı, kendilerine hizmet getirilmesine aracılık ettiği için muhtara, Büyükşehire, Şuski’ye, Karaköprü İlçe Belediyesine ve DEDAŞ’a teşekkür ettiler.

Haber: Mehmet Guli Aslan / www.balikligol.com 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.