banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

KÜÇÜK, KORUCULARLA BİR ARAYA GELDİ

Düzenlenen buluşmada bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük; “En hararetli, pek çok kimsenin geri çekildiği zamanda siz işin içine canınızla, malınızla girdiniz. Bugün de yine siz varsınız. Şundan emin olun, bu ülkenin ve devletin nezdinde sizin itibarınız hiçbir zaman azalmayacak, gün geçtikçe artacaktır. Zor zamanda sizler vardınız. Bu ülkenin bayrağı için, vatanı ve halkı için sizler hiç tereddütsüz en ön safta yer aldınız. Şehitler verdiniz, Allah onlara da rahmet etsin. Gaziler verdiniz, Allah onlara uzun ömürler versin” dedi.

Çözüm süreciyle Türkiye’nin geldiği noktaya değinen Vali Küçük; “Türkiye bu süreçte bu noktaya geldiyse, bunda sizlerin ve şehitlerinizin payı büyüktür. Çözüm sürecinde sizin müstesna yeriniz daha da güçlenmiştir” sözlerine yer verdi. Korucuların sigortaları konusunu hükümetin çözeceğine inandığını sözlerine ekleyen Vali Küçük: “Zor zamanlardaki asil duruşunuzdan kaynaklanan öncelik hakkınız her zaman baki kalacaktır. Çocuklarını ve torunlarınız sizlerle iftihar edecektir. Kimi insanlar utanç içinde yaşayacaksa sizin nesliniz de sizin kahramanlıklarınızla övünecektir” dedi.

Henüz kendilerine ait bir dernek merkezleri olmadığı bilgisini alan Vali İzzettin Küçük konuşmasının sonunda; Valilik olarak şehrin en güzel yerinde bir ay içerisinde bir yer tutup tefrişatını yaparak derneğin hizmetine sunacakları müjdesini verdi.

Buluşmada konuşan Anadolu Köy Korucuları Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen ise; her zaman devletin yanında milletin huzuru için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Vali İzzettin Küçük tarafından verilen yemeğe; Garnizon Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt, İL Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Anadolu Köy Korucuları Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, Şanlıurfa Korucular Derneği Başkanı Mehmet Koyuncu ve korucular katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.