banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

küçük hırsızlar işbaşında

 Batman’da bir işyerine giren 14-15 yaşlarındaki 2 hırsız, bin TL değerinde eşya çaldı. Çocuk hırsızların hırsızlık anı kameralara saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, 14 Eylül Çarşamba günü 21.00 sıralarında Yavuzselim Mahallesi Korik Caddesi üzerindeki bir kaynakçı dükkânına giren hırsızlar, bin TL değerinde eşya çaldı.

Hırsızlık olayının haber verilmesi üzerine gelerek işyerinde olay yeri incelemesinde bulunan polis, kamera kayıtlarına yansıyan 14-15 yaşlarındaki iki hırsızı tespit etti.

Saniye saniye güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık olayında, kameralara aldırmayan çocuk hırsızların, kaynak makinesi, spiral makinesi ve matkapları alarak kaçtığı gözlendi.

Hırsızların yakalanması için polis, soruşturma başlattı.

Hırsızlık olayına tepki gösteren işyeri sahibi Mehmet Memiş, yaklaşık bin TL zararının olduğunu belirtti. Batman’da her gece hırsızlık olaylarının yaşandığını ifade eden Memiş, bunun vatandaşı mağdur ettiğini ve bir an önce bunun önüne geçilmesi için adım atılması gerektiğini söyledi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.