banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Kraliyet Kolejinden Belediye ziyaret

GAP (Güneydoğu Anadolu Bölgesi) gezisi kapsamında Şanlıurfa'da çeşitli gezi ve incelemelerde bulunan İngiltere Kraliyet Savunma Etüdü Kolej Üyeleri'nden oluşan bir heyet, Şanlıurfa Belediyesi'ni ziyaret etti.

     Belediye Encümen Toplantı Salonu'nda heyeti kabul eden Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba heyete Şanlıurfa'yı anlattı.

      Şanlıurfa Belediyesi'nin gerek sosyal gerekse de fiziki alanda 6 yıldan bu yana yaptığı hizmetler hakkında heyete veren Başkan Fakıbaba, bu bilgilerin yanı sıra kentimizin tarihi ve turistik öneme sahip değerleri hakkında misafirlere önemli bilgiler aktardı.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fakıbaba, Heyet Başkanı Tümgeneral Mungo Melvin'e teşekkür ederken Mungo Melvin ise ziyaret anısına Fakıbaba'ya bir şilt takdim etti.

    Heyet, ziyaretin ardından Şanlıurfa Belediye'den ayrıldı. 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.