banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Kozluk'ta 'İslami ve İnsani Değerler Platformu' oluşturuldu

Kozluk’ta faaliyetlerde bulunan sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek, ‘Kozluk İslami ve İnsani Değerler Platformunu’ oluşturdu.

Kozluk Eğitim-Bir-Sen, Kozluk Diyanet-Sen, Kozluk Toç-Bir-Sen, Kozluk Büro Memur –Sen, Kozluk Din- Bir- Sen, Kozluk İlim Der, Kozluk İHH, Kozluk AGD ( Anadolu Gençlik Derneği) Hz. Yusuf Derneği, Hz. Bilal Cami Derneği, Hz. Zeynelabidin Cami Derneği ve Seyyid Cami Derneği bir araya gelerek ‘Kozluk İslami ve İnsani Değerler Platformunu’ oluşturdu.

İslami ve insani Değerler Platformu tarafından kuruluş amaçlarına dair basına yapılan yazılı basın açıklamasında; “Bugün insanlığın en önemli problemi bireylerin, toplumların ve yönetimlerin insani ve İslami değerlerden önemli ölçüde uzaklaşmış olmalarıdır. Başka bir ifade ile bugün insanlık ciddi bir ‘değerler krizi’ yaşamaktadır. Hayatımıza anlam veren sevgi, saygı, yardımlaşma, hoşgörü gibi yüksek insani ve İslami değerlerin toplum hayatımızdan çıkarılması insanlığı bunalıma sokmuş ve mutsuz etmiştir. İnsanı insan yapan insani ve İslami değerlerin sosyal, siyasal, kültürel, ekonomik hayatımızda yeniden etkin bir şekilde yaşanmasıyla insanımızın mutluluğuna, toplumsal uzlaşmaya ve barışın tesis edilmesine çok çok önemli katkılar sağlayacaktır.” denildi.

Açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi: “Unuttuğumuz, kaybettiğimiz veya terk ettiğimiz adeta toplumsal fren sistemi görevi gören ve toplumun uçuruma gitmesini önleyen; emniyet, istikrar, barış, huzur ve mutluluğun can damarı olan insani ve İslami değerleri hayatımızın bütün safhalarında yeniden yaşayabilmek, hayat standardımızı yükseltebilmek için ‘Kozluk İslami Ve İnsani Değerler Platformu’ oluşturulmuştur.” (Muhammed Said Aksoy-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.