banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Köylülerden Kaymakam Hersanlıoğlu'na protesto
 

Viranşehir’e bağlı yaklaşık 10 köyde yaşayan köylüler bu durumu protesto etmek için Kırlık mevkiin de bulunan trafo merkezi önünde eylem yaparak yol kesmeye çalıştı. Özellikle pamuk ekimi yapan köylüler dalgalı elektrik akımı yüzünden trafolarının yandığını ve kuyu pompalarının arızalandığını belirtiler.

Basanlı, Gönyeli, çimdin kale, Sade Taş, Samanlı, Binekli, Yağızlı, Süleymaniye, Küçük Dikme ve Engelli Köyleri bu durumdan en çok etkilenen köyler oldu. Burada yaşayan köylüler eylem yaparak bu durumu protesto ederken Siverek Kaymakamı ve aynı zamanda Viranşehir Kaymakamlığına da bakan Mahmut Hersanlıoğlu olay yerine gelerek köylülerle bir görüşme yaptı. Köylülerin sorunlarını dinleyen Hersanlıoğlu çözüm için köylülerden birkaç gün sabretmelerini istedi. Köylüler Kaymakamın bu uyarısını dikkate alarak eylemi sona erdirdiler. 
bizimgazete63.com



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.