banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Abdülkadir Barut Şanlıurfa DEVA Partisi İl Yönetimi Kovancı Mahallesi

Köyden kovulunca Valiliğe sığındılar
Çoluk çocuk, kadın erkek, genç yaşlı demeden toplanıp vilayete gelen Çiftçi ailesine mensup vatandaşlarla görüşen Vali Celalettin Güvenç, köylüleri Valilik Toplantı Salonunda kabul ederek, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.



Köyde hasımlarının kendilerini köyden kovduğunu iddia eden aileyi; Jandarma Komutanlığına yönlendiren Vali Güvenç, jandarma Komutanı Albay Emin Dursun ile görüşerek konunun araştırılıp köylülere yardımcı olunmasını talep etti. Kendisinin de konuyu takip edeceğini söyleyen Vali Güvenç, köyde yaşanan husumetin sona ermesi için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.



Vali Güvenç konu ile ilgili olarak,  ailelerin husumetli olduğundan haberdar olmadığını, savcılığa intikal eden konu ile ilgilenip, gerekli yerlere talimatların verildiğini ve vatandaşların sorunlarının çözüleceğini söyledi.



Vali Güvenç ile görüşen aile daha sonra geldikleri minibüsle İl Jandarma Komutanlığına geçerek, burada sıkıntılarını anlattı.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.