banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Köyden dönerken kaza yaptılar


Kaza, sabah Pazar tatilini geçirmek üzere köye giden akdağ ailesi akşam saatlerinde evine dönerken Akabe yolu inişinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, 63 TH 238 plakalı otomobil, Akabe yolunu indiği sırada, 20 metre yükseklikteki dereye uçarak ters döndü. Kazada İbrahim Akdağ, Fatma Akdağ, Mehmet Nur Akdağ, Zeynep Akdağ, Hüseyin Aakdağ ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı.
Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken; otomobil içerisinde sıkışan yaralılar, sağlık ekipleri tarafından otomobil içerisinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla, Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Şanlıurfa Harran Üniversitesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının yi olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.