banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Köy Okulunda Bir Dergi!

7 Yıllık öğretmen Hasan Akgüneş bu yıl atandığı Bakımlı İlk Öğretim Okulunda ilkokul 1. sınıflara yönelik çıkardığı dergi köylüler ve okuldaki eğitimler tarafından takdirle karşılandı.

 

Akgüneş: “7 yıllık öğretmenin daha önce Şırnak’ta öğretmendim. Orada da dergi çıkardım. Dergiden reklam aldım okula kaynak oldu. Bu okula atandığımda sadece sınıf boyutundan yaptım. Velilere tanıtım amacıyla velilere ulaştırmak ve yaptığı yardımları nerelere gönderildiğini öğrenmeleri için güzel bir kaynak oldu. Dergi içerisinde  okulun misyonu öğrencilere verdiğimiz kitaplarla ilgili ve daha çok görsellerle işledik. Bir de öğrencilerin kendi yaptığı görselleri de dergide işledik. Bilmece bulmaca ve fıkra gibi konuları işledik” diye konuştu

  1. VE  2. DÖNEM ÇIKACAK

öğretmen Hasan Akgüneş  yayın süresiyle ilgili olarak da şunları söyledi; “yılda iki sayı çıkarmayı düşünüyoruz. Bu dergi ilg dönemde çıkan bir dergi. 2. Dönem için de çalışmalarımız devam ediyor.  Köylüler ve Velilerimiz çok olumlu karşıladılar. Okul idaresi güzel karşıladı. Öğretmenler tarafından da çok ilginç karşıladı. Çok hoşlarına gitti. Bu da beni memnun etti” dedi.

KÖY TANITIMI İÇİN DE İYİ

Derginin köy tanırımı için de önemli olduğunu söyleyen AKGüneş; “Belki bu dergiyi köy tanıtımında da kullanabiliriz. Yazının çok fazla yer almadığı dergide köyle ilgili görsellerle köyün tanıtımına da katkısı olur” dedi.

 

Derginin tüm masraflarını cebinden karşılayan öğretmen Hasan Akgüneş, dergi ücretsiz dağıtıldığını söylüyor..

OKUL MÜDÜRÜ TAKDİR EDİYOR

Öğretmen arkadaşımız eğitimde teknolojiyi üst seviyede kullandığını söyleyen Okul Müdürü Abdülgani Demir ; “1-A sınıf öğretmenimiz hasan Akgüneş kendi öğrencilerini teşvik ve velilerini bilgilendirme amacı ile öğrencileri ile birlikte yapmış olduğu çalışmalar ve yapmış oldukları etkinliklerden karelerden oluşan bir dergiyi kendi imkânları ile basmış ve öğrencilerine dağıtmıştır. Öğretmen arkadaşımız eğitimde teknolojiyi üst seviyede kullanan başarılı bir arkadaşımızdır. Öğretmenimiz dersi tebeşir, yeşil tahta kıskacından çıkarmış. derste kullandığı çeşitli materyaller ile dersi daha eğlenceli ve kaliteli hale getirmiştir” dedi.

Balikligol.com/ ÖZEL HABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.