banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Köy minibüsü ineğe çarptı: 12 yaralı

Genç ilçesinde, köy minibüsünün ineğe çarparak,  sürücüsünün  direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle devrilmesi  sonucu meydana gelen trafik kazasında 12 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İlçeye bağlı Çanakçı köyünden Genç istikametine gitmekte olan Hüseyin Tan (49) idaresindeki 12 KM 3002 plakalı köy minibüsü, Çaytepe köyü yakınlarında yola aniden çıkan bir ineğe çarptıktan sonra  devrldi.

Meydana gelen kazada, sürücü Hüseyin Tan ile aynı araçta bulunan Yaşar Tunç (42), Murat Bayram (42), Ferhat Bayram (34), Naim Över (33), Sevda Över ( 35), Şenay Över (27), Nihat Çinigöz (23), İrfan Över (22), Miraç Ali Över (1), Barış Över (5), Muhammed Över (3) yaralandı.   İnek ise telef oldu.

Yaralılar, olay yerine gelen Genç 112 Acil Servisi ekiplerince Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle karayolunda ulaşım bir süre aksarken Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.  (Nihat Kanat-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.