banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Köy minibüsçülerinden ŞUTİM tepkisi

Minibüslerin ŞUTİM bölgesindeki Köy Postalarına ayrılan alana zorunlu olarak gönderilme kararına karşın esnaf ve minibüsçülerin tepkisi dinmiyor.

Türkmeydanı ve Haleplibahçe esnaf ve minibüsçülerden oluşan iki grup AK Parti İl Başkanlığına Gelerek AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür'e dertlerini sıkıntılarını anlattılar.

Esnafın sorunlarını dinleyen AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür; bir sıkıntı olduğu kesin. Bu sıkıntıları ortadan kaldırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Dedi. Grupla ilgilenen AK Parti İl Başkanı Düşünür; Verilen kararlar ile halk mağdur edilmemeli. Tepki gösterirken demokratik çerçeve içerisinde yapılması lazım. Bu konun takipçisi olacağım diyerek sözlerini bitirdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.